Varje båt behöver en loggbok. Jag för den i form av denna blog. Loggboken är i första hand för min egen skull men jag planerar inte att föra in några konfidentiella uppgifter och använder därför detta verktyg.

Båten är en Dominant Race, nr 15 från 1981, längd 7,64 m, bredd 2,5 m, djup 1,3m, deplacement 1,25 ton, lys 1,14. Båten heter Aryn.

Längst ner i inläggen ges en tabellrad med följande uppgifter:
datum, veckodag, från, till, tripp, ackumulerad distans, färdtid, ackumulerad färdtid, motortid, ackumulerad motortid, medelfart, maxfart, vindriktning, vindstyrka, temperatur, väder, segelsättning, besättning

lördag 7 augusti 2010

Fredag 2010-08-06

Fick besked från Insplanet angående försäkring. Bästa pris hos Atlantica, 618 SEK per år med 1000 SEK i självrisk.

Har ringt till Wallhamns marina och Ascend marina, även den i Wallhamn, angående vinterplats. Tillgång på plats var inget problem hos någon av dessa. De skall återkomma med offert.

Har tecknat och betalt ständigt medlemsskap i SSRS. Detta som ett tack för den insats de gjorde i samband med förlisningen av Exita.

Tillverkat en hållare för batteridrivna lanternor av två bitar ekparkett. Verkar fungera okay.

Bytt schackeln till storskotsfiolen efter felköp. Inhandlat batterier till lanternorna. Beställt sjökort EU042R till Garmin Oregon 550 t-plottern samt ett kit med 12-V-kabel och bilhållare, artikelnummer 010-10851-10.

Tagit iland tändstiftsnyckeln och startgasen för att använda till plastekans motor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar